0 850 259 12 00
info@tmuhasebe.com

Web tabanlı muhasebe programı; işletmelerin birçok alana yayılmış olan finansal ve mali verilerini tek bir noktadan kontrol etmelerine olanak veren bir yazılım çözümüdür.

Ön Muhasebe, Cari Hesap Takibi, Fatura Takibi, gelir gider Takibi, Stok Takibi, Ürün Alış ve Satış Takibi, Fatura Yazdırma, Teknik Servis Modülü, Garantili Ürün Takibi, Personel Tabiki, çalışan maaş Takibi, Personel Yönetimi, Müşterilere Toplu SMS Gönderme, Müşterilere Toplu Mail gönderme, günlük harcamalar gibi birçok finansal işlemlerinizi rahatlıklı yapabileceğiniz bir programdır.

İşte tam da bu noktada web tabanlı muhasebe programları firmalara, iş süreçlerinde ihtiyaç duydukları esnekliği sağlayan bir yetkinlik verir.

Web tabanlı muhasebe yazılımları her şeyden önce işletmeler sahip oldukları finansal verileri kolay bir şekilde derleme, arşivleme ve erişebilme olanağı vermektedir. Bu yetkinlik sayesinde işletmeler; birbirinden bağımsız ve karışık gelir, gider, maaş ödenekleri gibi birçok finansal veriyi tek bir portal üzerinden kontrol edebilir. 

Tüm bu süreçlerde fiziki dokümanların muhasebe çalışanları için ne kadar zorlayıcı olduğu düşünüldüğünde, web tabanlı muhasebe programı gibi yazılımların çığır açıcı yenilikler olduğu söylenebilir. Bununla birlikte web tabanlı muhasebe programları, fiziki dokümanların detayları ile gereksiz zaman kaybetme sorunsalının da ortadan kalkmasına yardımcı olur. Muhasebe çalışanlarının bu dokümanların düzenlenmesi, istiflenmesi ve arşivlenmesi gibi fiziki efor gerektiren işlerle gereksiz vakit kaybetmesini engeller.